JIRA (Ελληνικά)

Η Πλατφόρμα JIRA παρέχει έξυπνα εργαλεία για τη διαχείριση ομάδων, ανάπτυξη σύστηματων και Agile εφαρμογων.

Οι ομάδες που χρησιμοποιούν την πλατφορμα JIRA βελτιστοποιούν τις ροές εργασιών τους, βελτιώνουν την ικανότητά τους να προβλέπουν και να εκτιμούν τον απαιτούμενο χρόνο και να συντομεύουν τις διαδικασίες ανάπτυξης εφαρμογων.

Το πλούσιο σύνολο χαρακτηριστικών της πλατφορμας JIRA και η εκτεταμένη εμπειρία της εταιριας Methoda σάς επιτρέπει να δημιουργείτε ευέλικτα σχέδια για τον οργανισμό σας υιοθετώντας τις καλύτερες μεθόδους εργασίας, όπως: Agile, Water fall, Scrum fall, Less, Safe, Lean.

Δουλεύοντας με το Agile Scrum

 • Διαχείριση λίστας αιτηματάτων (Backlog)
  Διαχειρίστε λιστες ζητημάτων (σφαλμάτων, αιτημάτων, …) σε οποιοδήποτε επίπεδο: ομάδα, προϊόν, πελάτη και πολλά άλλα. Θέστε προτεραιότητες των εργασιών με ευκολία. Ποσοτικοποιστε τους απαιτούμενους πόρους σε ώρες εργασίας ή σε Story Points. Φιλτράρετε τα αιτηματα ανα εκδόσεις, προσαρμοσμένα Epics ή φίλτρα με δυνατότητα ρύθμισης παραμέτρων.
 • Προγραμματισμός Sprint
  Προγραμματίστε Sprint απλά σέρνοντας και αποθέτοντας εργασίες από την λίστας αιτημάτων. Οι απαιτούμενοι πόροι (επενδύσεις) για καθε αίτημα είναι ορατοί σε επίπεδο Sprint, ώστε να μπορείτε να τα κατανείμετε (χωρίσετε / δημοσιεύσετε) στα μέλη της ομάδας ανάλογα. Τα μελλοντικά Sprint μπορούν επίσης να προγραμματιστούν χρησιμοποιώντας την ίδια επιφάνεια.
 • Εκτέλεση Sprint
  Εκτελέστε Sprint χρησιμοποιώντας πίνακες εργασίας Agile που δημιουργούνται αυτόματα από το σύστημα και επιτρέπουν στα μέλη της ομάδας να σέρνουν εύκολα κάρτες από τη μία κατάσταση στην άλλη. Οι πληροφορίες που παρουσιάζονται σε κάθε κάρτα είναι διαμορφώσιμες, καθώς και με φίλτρα ώστε να μπορούμε να ομαδοποιούμε κάρτες με βάση παραμέτρους που είναι πιο βολικές για το χρήστη.
 • Ανάλυση πληροφοριών και Υποβολή εκθέσεων
  Το σύστημα συνοδεύεται από ένα ευρύ φάσμα αναφορών, όπως Burndown Chart, Sprint Status, Epic Reports και πολλά άλλα. Χρησιμοποιήστε αυτές τις αναφορές για να αναλύσετε την τρέχουσα κατάσταση και να βελτιώσετε το σχεδιασμό και τον έλεγχο του επόμενου Sprint.

Δουλεύοντας με το Kanban Board

Η χρήση του πίνακα Kanban είναι ιδιαίτερα κατάλληλη για ομάδες πληροφορικής που εργάζονται σε συνεχή ροή εργασιών. Το Kanban σάς επιτρέπει να σχεδιάζετε και να εφαρμόζετε διαδικασίες εργασίας που είναι οπτικές και εύχρηστες. Τα εργαλεία σχεδιασμού και υλοποίησης του πίνακα περιλαμβάνουν μια μεγαλη ποικιλία επιλογών προσαρμογής.

Πλατφορμα  JIRA

Η Πλατφόρμα JIRA παρέχει έξυπνα εργαλεία για τη διαχείριση & συνεργασία ομάδων, ανάπτυξη σύστηματων, προγραμμάτων και Agile εφαρμογων.

Οι ομάδες πληροφορικής που χρησιμοποιούν την πλατφορμα JIRA βελτιστοποιούν τις ροές εργασιών τους, βελτιώνουν την ικανότητά τους να προβλέπουν και να εκτιμούν τον απαιτούμενο χρόνο ανάπτυξης σύστηματων και σαν άποτέλεσμα, συντομεύουν τις διαδικασίες ανάλυσης, σχεδίασης και κατασκευής των προγραμμάτων & εφαρμογων.

Το πλούσιο σύνολο δυνατότητων & χαρακτηριστικών της πλατφορμα JIRA σας επιτρέπει να δημιουργείτε ευέλικτα σχέδια και να υιοθετείτε τις καλύτερες και ταχύτερες μεθόδους ανάπτυξης και συντηρήσης εφαρμογων για τον οργανισμό σας.

Τεχνολογική και μεθοδολογική εμπειρογνωμοσύνη

Οι σύμβουλοι της εταιρείας “Methoda” που ηγούνται την αφομοίωση & υλοποίηση της πλατφόρμας, παρέχουν συμβουλευτικές υπηρεσίες σχετικά με τον βέλτιστο τρόπο υλοποίησης της πλατφόρμας JIRA στον οργανισμό σας, τις διαθέσιμες μεθοδολογίες που πρέπει να χρησιμοποιήσετε και τον καλύτερο τρόπο μεγιστοποίησης των πλεονεκτημάτων της Agile στον οργανισμό σας.

Η ομάδα εμπειρογνωμόνων της εταιρείας έχουν πραγματοποιήσει δεκάδες επιτυχημένες υλοποιήσεις σε οργανισμούς που ποικίλουν από νεοσύστατες τεχνολογικες επιχειρήσεις (Startups ) που ιδρύθηκαν πρόσφατα έως και κορυφαίες εταιρείες τεχνολογίας, βιοτεχνολογικές & βιομηχανικές εταιρείες, εταιρείες έρευνας & ανάπτυξης, κρατικες υπηρεσιες, δήμοι και κυβερνητικοί οργανισμοί, τράπεζες, ασφαλιστικές εταιρείες, πιστωτικές εταιρείες και αλλες. Μέσα από τις υλοποιήσεις και σαν άποτέλεσμα, η εταιρια μας έχει αποκτήσει μεγάλη εμπειρία στην προσαρμογή των εργαλείων & λειτουργικων που χρησιμοποιούνται για την ανάπτυξη & υποστήριξη των ολοκληρωμένων σύστηματων, διαδικασιών & εφαρμογων των εκάστοτε οργανισμών.

Οργανική αφομοίωση της μεθοδου Agile

Η Πλατφορμα JIRA σχεδιάστηκε ειδικά για εργασία σε επιχειρησιακό περιβάλλον. Η πλατφόρμα παρέχει τη δυνατότητα δημιουργίας μιας μεγάλης ποικιλίας πινάκων εργασίας για την κάλυψη των αναγκών των εργαζομενων & ομάδων σε κάθε είδους επιχείρηση. Το σύστημα συγχρονίζει τους πίνακες εργασίας προκειμένου να δημιουργήσει συντονισμό ακόμη και στα πιο δυναμικά περιβάλλοντα, καθιστώντας δυνατή την παρακολούθηση και τον έλεγχο αξιοποίησης των πόρων, της προόδου των ομάδων και των εμπλεκόμενων παραγόντων και την συνολική οργανωτική προόδο της ανάπτυξης των συστημάτων .

 

Πλεονεκτήματα της πλατφόρμας JIRA

 • Το περιβάλλον εργασίας της πλατφόρμας JIRA υποστηρίζει γρήγορη και εύκολη εφαρμογή. Η εμπειρία του χρήστη είναι φιλική, επιτρέποντας τη γρήγορη αυτό-διδασκαλεία, με αποτέλεσμα οι χρήστες να μπορούν να αρχίσουν να εργάζονται αμέσως, ενώ το σύνολο εργαλείων του JIRA βοηθά τους χρήστες να εργάζονται πιο παραγωγικά.
 • Η πλατφόρμα JIRA είναι ένα εξαιρετικά σταθερό σύστημα με πολύ γρήγορες αποδόσεις. Το σύστημα έχει εφαρμοστεί ως SPA (εφαρμογή μίας σελίδας) για καλύτερη απόδοση και ευκολία χρήσης.
 • Η πλατφόρμα JIRA είναι ένα εξαιρετικά ευέλικτο σύστημα που καλύπτει κάθε ανάγκη με ενσωματωμένα εργαλεία διαχείρισης και μια τεράστια συλλογή προσθηκών. Λειτουργεί στο Cloud ή στο local Server.
 • Μια τεράστια κοινότητα διαχειριστών παρέχουν υψηλό επίπεδο διαθεσιμότητας πληροφοριών για κάθε ανάγκη.
 • Η Methoda παρέχει εξειδικευμένη υποστήριξη της πλατφόρμας JIRA.

 

Οι Υπηρεσίες της ομάδας εμπειρογνωμόνων της εταιρείας “Methoda”

Ανάλυση εφαρμογών και ορισμός αρχιτεκτονικής συστημάτων με βάση τις ανάγκες κάθε οργανισμού

Η Methoda πραγματοποιεί λεπτομερή ανάλυση αναγκών του οργανισμού και των τμημάτων σας με βάση τον τρόπο διαχείρισής της εργασειας τους και διαμορφώνει τη βέλτιστη αρχιτεκτονική λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες διαχείρισης, παρέχοντας παράλληλα στις ομάδες πληροφορικής λειτουργική και διαχειριστική ευελιξία.

Εκτελέση συνθέτων εγκαταστάσεων και διαμορφώσεις

H Methoda είναι τεταμένη στην εγκατάσταση την πλατφόρμα JIRA τόσο σε περιβάλλον Windows όσο και σε περιβάλλον Linux, συμπεριλαμβανομένων των ρυθμίσεων βάσης δεδομένων, την βοήθεια δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και αποκατάστασης και την συντήρηση της πλατφόρμας.

Αναβάθμιση επιδόσεων ενός υπάρχοντος συστήματος

Η Methoda ερευνά και αναλύει το σύστημά σας για να εντοπίσει και να διορθώσει ζητήματα επιδόσεων σε επίπεδο JVM, στη βάση δεδομένων και εφαρμογών.

Αναβαθμίσεις

H Methoda αναλαμβάνει αναβαθμίσεις των συστημάτων σας από παλαιότερες εκδόσεις, συμπεριλαμβανομένης την μετατροπή δεδομένων και την υλοποίηση του αναβαθμισμένου συστήματος.

Εφαρμογή πολύπλοκων εφαρμογών

H Methoda υλοποιεί εφαρμογές που περιλαμβάνουν πολύπλοκες διαδικασίες, ειδικές συνθήκες, συνδέσεις με εξωτερικές βάσεις δεδομένων και πολλά άλλα.

Μεθοδολογικές συμβουλές

Η Methoda έχει εκτεταμένη εμπειρία στον καθορισμό και την επιλογή μιας μεθοδολογίας κατάλληλης για τις ανάγκες καθε οργανισμού βάσει αποδεκτών μεθόδων εργασίας, όπως: Agile, Water fall, Scrum fall, Less, Safe, Lean και άλλα.

 

Βοήθεια για τη μετεγκατάσταση από άλλα συστήματα όπως TFS, QC και άλλα

Η Methoda έχει μεγάλη εμπειρία στην εισαγωγή και ενσωμάτωση παρόμοιων οργανωτικών συστημάτων χρησιμοποιώντας το REST API της JIRA και άλλες επιφάνειες/ συστήματα εισαγωγής/εξαγωγής.

Συμβουλές και καθοδήγηση σχετικά με τις αδειοδότησεις

Οι σύμβουλοι της εταιρείας Methoda βοηθούν στην ανάλυση των αιτημάτων αδειοδότησης της εταιρείας σας και στη βελτιστοποίηση του κόστους άδειας χρήσης για τον οργανισμό σας.

Εκπαίδευση ειδικών εφαρμογής ( JIRA ADMIN και JIRA EXPERT ) στον οργανισμό

Η Methoda έχει αναπτύξει μια σειρά από εκπαιδευτικά μαθήματα που έχουν διδαχτεί επιτυχώς στους χρήστες πολλώς εταιρειών. Τα εκπαιδευτικά μαθήματα μπορούν να προσαρμοστούν ειδικά για τις ανάγκες του οργανισμού σας ή οι εργαζόμενοι μπορούν να παρακολουθήσουν τα μαθήματά μας που είναι ανοιχτά και εκτελούνται τακτικά για το ευρύ κοινό.

Συνεχής συντήρηση και υποστήριξη των συστημάτων πλατφόρμας JIRA

Οι ομάδα εμπειρογνωμόνων της εταιρείας Methoda διατηρούν και υποστηρίζουν εξ αποστάσεως τα συστήματα της εταιριας Atlassian. Οι υπηρεσίες παρέχονται με βάση τις ανάγκες καθε  οργανισμού και τις απαιτήσεις επιπέδου εξυπηρέτησης.

Φιλοξενία και διαχείριση JIRA Server στο cloud

Η Methoda εγκαταστεί και συντηρεί δύκτια και περιβάλλοντα υποδομής στις κορυφαίες υπηρεσίες αποθήκευσης στον κόσμο. Η υπηρεσία περιλαμβάνει παρακολούθηση, συντήρηση,υποστήριξη εφαρμογών και υποστήριξη υποδομής.

 

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε συμπληρώστε τα στοιχεία σας:

 

Our Customers

 

Get in touch to take the next step with us

Find out more about how Methoda can help your business

Contact us